≫ 

Kraj za Evroligu i Evrokup: Bertomeu predložio, klubovi podržali suspenziju sezone!

Čeka se još samo zvanična potvrda, mada je sve jasno posle glasanja klubova

  • 19
Đordi Bertomeu

Printskrin: Youtube/maccabi tel aviv

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu predložio je prekid takmičenja na sastanku deoničara, a klubovi su tokom glasanja podržali njegov predlog!

Bertomenu je na sastanku koji je počeo u 11 časova izneo svoje mišljenje vezano za nastavak Evrolige i Evrokupa, grčki portal SDNA je prvi izašao sa ekskluzivnim informacijama, dok se u popodnevnim časovima očečuje zvanično saopštenje.

Mada vredi pomenuti da je Telegrafu potvrđeno da su klubovi podržali predlog prvog čoveka Evrolige i da je sezona praktično suspendovana.

- Prema ekskluzivnim informacijama portala SDNA, generalni direktor takmičenja je prvi govorio i založio se za definitivno ukidanje sezone. Bertomeu je naglasio da su igrači u opasnosti od povreda i da plan obnove takmičenja ne može biti sproveden zbog okolnosti! Treba napomenuti da još nije donesena konačna odluka, ali stav Bertomeua može ukazati na to da nema povratka i da nije moguće da se timovi vrate na teren - javlja SDNA.

Što se tiče klubova koji su glasali, u pitanju su oni sa višegodišnjom A licencom - Real Madrid, Barselona, Baskonija, Žalgiris, Armani, Makabi, CSKA, Fenerbahče, Efes, Olimpijakos i Panatinaikos.

Podsetimo, Bertomeu je tokom vikenda imao i sastanak sa igračima svih timova (po dvojica iz svakog kluba), a samo su predstavnici Efesa bili za nastavak sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA