≫ 

Oglasio se i bivši košarkaš Partizana posle odluke Evrolige, Dilejni likuje: Ovo sam pričao 2 meseca

Oglašavaju se polako i igrači

  • 9
Džok Lendejl Foto: Marko Jovanović

Evroliga je donela odluku o prekidu sezone, što je oduševilo veliki broj igrača.

Mnogi košarkaši su "navijali" za prekid sezone zbog svoje forme, a bilo bi teško dostići zenit za kratak period, boriti se za trofeje i izaći u susret zahtevima ambicioznih klubova.

Velika većina je smatrala da je najbolje sve prekinuti i fokusirati se na naredni ciklus takmičenja, a oglasio se čak i bivši košarkaš Partizana Džok Lendejl.

On je rekao da će naredna sezona biti "luda", Džemjs Naneli je poručio da "nikada nije želeo da se sezona završi, ali da je to najbolja odluka".

Džordan Lojd iz Valensije je imaao svoju poruku: Moja prva evroligaška sezona nije završena kako smo želeli, ali bilo je zabavno igrati u Evropi.

Malkolm Dilejni je okončao saradnju sa Barselonom nedavno, a sada se ipak oglasio: Rekao sam ovo pre dva meseca... Sjajna odluka. Trebalo bi da domaće lige učine isto.

Bili Beron se oglasio među prvima, što je dalo naznake da će produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom.

 
 
 
View this post on Instagram
Players react to canceled season 👀A post shared by Eurohoops.net (@eurohoops_official) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    25. maj 2020 | 15:26

    Ovo je bruka za Evropsku kosarku gde se gaze uspesi najboljih klubova i sav njihov trud a oni mali nebitni sa zacelja tabele guraju u prvi plan, Barsa i Makabi najavljaju istupanje.

  • sšasili ste projekat

    25. maj 2020 | 16:26

    dobro je sto je zaustavljno brukanje srba i srbije sa ovim penzionerma iz propalog projekta.nadamo se da drzava vise nece bacati pare u klub bez perpekstive i da ce na vrijeme vidjeti da su to krsevi koji ni u srbiji ne mogu nista napraviti a ne u evropi..spas u zadnji cas

  • Realno

    25. maj 2020 | 16:09

    Zato u fudbalu postoji red. Cuj nece da igraju, pa to je isto da sutra pekari odbiju da rade, vozaci autobusa, lekari zato sto im se ne svidjaju trenutne okolnosti u kojima rade. Nego baksuzi uhvatili priliku za produzen odmor, puca njima i za klub, i publiku, i trofeje, i koronu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA