A u Partizanu muk: Crno-beli bez komentara na odluku Evrolige

Klub se još nije oglasio povodom najnovijih dešavanja

  • 57
Koktel KK Partizan, Andrea Trinkijeri, Ostoja Mijailović

Foto: Nikola Tomić

Košarkaški klub Partizan je evidentno razočaran odlukom Evrolige da poništi sezonu i da narednu igra ispočetka sa svim učesnicima.

Crno-beli su ove sezone imali priliku da se domognu najjačeg takmičenja i bili su na pravom putu, ali ih je izgleda sprečio covid 19. Imali su prvo mesto u ABA i Evrokupu i lepe šanse za ulazak u elitu.

Međutim,sada je jasno da će morati da pokušaju sledeće sezone. Ipak, oćekivala seneka rakcija iz tabora Partizana, ali su oni odlučili da čitava stvar "prenoći" pa da onda eventualno nešto kažu.

- Razumem da su neki timovi vodili u svojim šampionatima. Ali postoji i tim koji vodi u Evroligi, a ne znači da on zaslužuje da bude šampion.

- Ovaj koncept važi i u Evrokupu, probali smo da budemo konzistentni, razumem da postoje klubovi koji žele da učestvuju u Evroligi naredne godine, ponosan sam zbog njihove želje da budu deo Evrolige. Ali ljudi moraju da razumeju koliko je ova situacija bila izuzetak - rekao je direktro Evrolige Đordi Bertomeu.

Video: Čović: Prava odluka Evrolige, ali i dobar standard za druge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 11q

    25. maj 2020 | 22:27

    Čović kriv hahahahaha

  • Roki

    25. maj 2020 | 22:36

    Biće bolje momcadi,nažalost Hrvatska je ostala bez ikakve šanse da ima ove godine svog učesnika u Euroligi.Pozdrav Zagrebačani iz Evroligaskog Beograda

  • Đole

    25. maj 2020 | 23:22

    Nisu još čuli novosti, slave rođendan šefu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA