≫ 

Čović otkrio: Košarkašu Zvezde umrla sestra tokom pandemije korona virusa

Tužna vest iz SAD

  • 5
Nebojša Čović

Foto: Marko Jovanović

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da je košarkaš tog kluba Lorenco Braun imao smrtni slučaj u porodici.

Braun se, kao i svi stranci u klubu, osim Majkla Odža, vratio u svoju zemlju na početku pandemije korona virusa, koji je teško pogodio Sjedinjene Države, a nije zaobišao ni porodicu sjanog pleja.

- Lorencu Braunu je umrla sestra, ne od korone, ali je korona pogoršala njeno stanje. I neki Dženkinsovi rođaci su isto bili zaraženi, Panter je u Bronksu - ispričao je Čović gostujući u emisiji "Oko" na RTS-u, na pitanje voditelja gde se nalaze stranci.

Lorenco Braun

Foto: Marko Jovanović

Prvi čovek Zvezde kazao je da bi svi oni, da se Evroliga nastavila, vratili u klub.

- Svi su oni potvrdili povratak u slučaju da se Evroliga nastavila. Da se razumemo, Evroliga je sve radila da se nastavi, ali je, kao i mnogi klubovi, stavila u zdravlje igrača i stručnog štava i svih učesnika.

Dok navijači Zvezde sada slave, Partizanovi su razočarani ishodom sezone, smatraju da im je učinjena nepravda.

- Ako prepumpate očekivanja ljudima, a mi smo skloni time, onda možemo da uđemo u zamku priče o pravdi i nepravdi. Ne smemo da vodimo nerealne kampanje, košarka mora da bude cilj, a ne sredstvo za lični marketing. Onda imamo nastupe da li je ovo pravda i nepravda. Ovo je realnost - kaže Čović na ovu temu.

Video: Čović odbacio sve insinuacije oko priča da im se ne igra završnica Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaramaz ubica male

    26. maj 2020 | 19:19

    Nece ovo ovako ostati,taj prelivoda Spanac ce ovo do oktobra menjati 5 puta,ne radujte je prerano. Dotle,ispravite taj spomenik postenja na Terazijama ovome postenom coveku

  • Ja

    26. maj 2020 | 21:03

    Retko posten covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA