≫ 

ABA LIGA: Samo 3 kluba glasala za nastavak sezone, među njima i Partizan

Crvena zvezda je bila protiv

  • 37
Andrea Trinkijeri Foto: Marko Jovanović

I dok se čekaju zvanične informacije sa sastanka ABA lige koji je u toku, jedna od njih je procurila i kaže da su samo tri kluba glasala za nastavak takmičenja.

Sportski žurnal javlja da su u pitanju Partizan, Mornar i Budućnost, koji su želeli da se sezona završi na terenu, dok su svi ostali, računajući i Crvenu zvezdu, bili protiv toga.

Ono što je odranije poznato jeste da se sezona neće nastaviti, a ostaje da se vidi kakva će biti odluka o proširenju lige, odnosno hoće li Split i Borac iz ABA 2 lige ući u eltini rang, kao i da li će biti šampiona.

Podsetimo, Skupština regionalnog takmičenja počela je u 11 časova telefonskim putem i zvanično saopštenje se očekuje s nestrpljenjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Dragan

    27. maj 2020 | 15:50

    Pa zar Covic nije sve vreme govorio da želi da se na terenu odluci 🤔... Kako sada glasao protiv? Jel to ona priča danas pričam jedno da bih pridobio ljude kako sam za nastavak sezone a sutra kada to ništa ne odlučuje sem prestižnog trofeja onda sam protiv... Bolje da sa odigra Aba liga da se zna ko ispada ko ulazi nego da se proširuje liga. I gde su sada cigani koji tvrde da je Mega nas klub a ne glasa isto kao mi?

  • Nscz

    27. maj 2020 | 15:40

    Ala ce biti kuknjave franjevaca kad poniste i ABU 🤣

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    27. maj 2020 | 15:24

    ЕЛ је изнад аба, клуб из ЕЛ је изнад аба клубића, не постоји сврха могућих повреда играча...свако нек се спрема за своје такмичење. Ми за ЕЛ, они где хоће и ћао...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA