≫ 

"The Last Chance" je novi Džordanov pokušaj da proda čuvenu vilu koju niko neće već osam godina!

Kuča od 2012. godine čeka nove vlasnike

  • 0
vila nekoga za sport

Printskrin: Youtube/Jacques Slade, Concierge Auctions

Aktuelni dokumentarni film "The Last Dance" o šampionskom putu Čikago Bulsa i njegovom lideru Majklu Džordanu, pobudio je novo interesovanje za njegovu čuvenu i pomalo zaboravljenu vilu iz koje se odselio pre osam godina.

Od tada, ogromni plac sa velelepnom kućom i pripadajućim zelenilom, košarkaškom slaom i golf terenom na prostoru od 56.000 kvadratnih metara, na adresi Hajland Park, Ilinoj - je prazan!

Od kada se Džordan sa porodicom odselio bilo je nekolio bezuspešnih pokušaja da se kuća i plac prodaju, možda je tome kumovala i cena, koja je u tom trenutku iznosila 29 miliona dolara.

Sada, posle osam godina, gotovo da je prepolovljena, vrednost nekretnine pala je na "samo" 14.9 miliona, čemu je kumovala i pandemija korona virusa.

Ali, dokumentarac koji je postao hit među navijačima i publikom, ponovo je pobudio interesovanje šireg sloja ljudi za "lik i delo velikog asa", pa je i kuća sada u fokusu u dobrostojećim krugovima.

Američki mediji su veštom igrom reči nazvali ovaj novi nalet entuzijazma da se proda kuća slavnog košarkaša kao poslednji trzaj, rečima "The Last Chance" (poslednja šansa).

Predstavnica brokerske kuće Ketrin Malkin, kaže da je teško pronaći kupce koji bi mogli da održavaju tako veliko imanje koje u svom sastavu ima zimzeleno drveće, šumski rezervat, ribnjak i dugi prilaz od ulaznih kapija na kojima se nalazi Džordanov zaštitni znak - broj 23.

Kuća sada predstavlja pravi stambeni spomenik ogromnog sportskog i poslovnog uspeha Džordana, sadrži devet spavaćih soba, 15 kupatila, četiri manja kupatila i garažu za 14 automobila.

Video: Džordan u suzama: Kobi je od mene napravio mim za plakanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA