≫ 

Mafijaši, ucene i diktatura: Predsednik Panatinaikosa opet isprozivao Bertomeua i Evroligu

Ne stišava se rat u evropskoj košarci

  • 2
Dimitris Giannakopoulos Panatanaikos olimpiakos

Foto: Profimedia/Abaca Press

Ne mirišu se čelnici Panatinaikosa i Evrolige već godinama unazad, a prvi čovek atinskog velikana Dimitris Janakopulos jedan je od najvećih kritičara takmičenja kojim rukovodi Đordi Bertomeu.

Nije tajna da je PAO nekoliko puta pretio istupanjem iz Evrolige, a Bertomeu mu kao i svaki "namazani" Katalonac poručio nedavno da postoji rezervni plan i za takvu situaciju.

Janakopulos je na Instagtamu opet otvorio front sa Bertomeuom.

- Kako je moguće da liga stara 20 godina sa svim tim "velikim" klubovima finansijski ne može da se izbori sa tako malom ligom koja još uvek nema velike timove - pita se Grk ,očiglednu aludirajući na FIBA Ligu šampiona koja se najavljuje od jeseni i čiji bi deo PAO mogao da postane.

- Nema boljeg scenarija nego kad te mafijaši j***u svake nedelje. Kada te niko ne poštuje, kada te ucenjuju i ponašaju se diktatorski. Finansijske obaveze nikada nisu ispunjene na vreme i nikada ti ne jave šta će biti sa tim (jadnim) isplatama. Kada smo mi ti koji donose novac, dozvolite mi da se ne složim sa vama - besan je Janakopulos.

Video: Panatenaikos pobedio Zvezdu 87:82 u Evroligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zozo

    29. maj 2020 | 07:49

    Covek je u pravu 100% Nikakvih pravila i svake sezone nova pravila. Kosarka se mogla nastaviti kao i fudbal sto se nastavlja.

  • Oki

    29. maj 2020 | 00:34

    Djabe druze nemas podrsku nemozes sam protiv cele Europe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA