"Poslednji ples" naterao srpske košarkaše da budu bolji, Beron izdvojio najmoćniji momenat serije

Zanimljiva viđenja serijala

  • 0
Bora Stanković i Majkl Džordan Foto: youtube.com

Portal Eurohoops napravio je anketu među evropskim košarkašima, postavljena su im po tri pitanja o seriji "Poslednji ples", zanimljive odgovore davali su Nemanja Nedović, Vanja Marinković, Aleksej Pokuševski i Bili Beron.

Talentovani Pokuševski smatra da ovaj serijal njemu kao talentu može samo da pomogne u radnoj etici.

- Želiš da implementiraš taj pobednički mentalitet čak i na treninzima, radiš jače, gura te da budeš vredniji. Gledajući šta čovek sve uradi da bi pobedio, došao sam do zaključka da želim da radim vrednije. Na primer, kada neko uradi 10 sklekova, ja želim 20, udvostručujem težinu, sve.

Nemanja Nedović je rekao da je Kobi Brajant bio Majkl Džordan njegove generacije i da mu je drago što je dobio priliku da vidi koliko je Džordan bio zapravo veliki.

- Nisam ni trepnuo gledajući, sve što je Denis Rodman radio je bilo šokantno i veoma interesantno. Način na koji je Fil Džekson balansirao celom situacijom je neverovatno. Posebna je stvar imati trenera koji razume sve, razume svačiju ličnost i zna kako da izvuče maksimum iz svakog. Ko ima tu sposobnost, on stvara velike rezultate. Najšokantnije je kada je Denis Rodman otišao na kečere usred finala, a onda se vratio na trening kao da se ništa nije desilo, onda je sledećeg dana igrao sjajno, ubacio je ključna bacanja.

Vanja Marinković nema dilemu ko je najveći svih vremena.

- Sada sam još ubeđeniji da je Em Džej najveći. Način na koji je igrao i kakva je veličina van terena..

Bili Beron je ispred Crvene zvezde izneo svoje utiske.

- Uvek sam znao kakav je lider Em Džej. Moj agent u prvih nekoliko godina koledža je bio Bi Džej Armstrong, i kada sam se spremao za NBA draft u Los Anđelesu, dolazio bih u njegovu kancelariju i pitao bih ga da mi priča o Majku. Kada je Majkl rekao da liderstvo ima cenu i da nije terao nikoga da radi ono što on nije sam, to je bio najbolji deo serijala. Nije samo bio najbolji, radio je najnapornije i bio je zavisnik od pobeđivanja, za tim je uradio najbolje, naterao je ekipu da svakog dana bude bliža cilju. Zato ga i treba zvati najvećim, jer on iza svega toga stoji.

Video: Luka Dončić pokazao Đokoviću šta ume s reketom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA