≫ 

Bila jednom jedna kuća, svi su hteli da budu na njenom mestu: Košarkaš Partizana o udarcu Evrolige

Emotivno je ovo doživeo Janković

  • 23
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Partizana, Nikola Janković, oglasio se povodom situacije koja je zadesila klub.

Crno-beli su ostali bez Evrolige zbog odluke da se sezona "resetuje", automatski je postalo besmisleno igrati i ABA ligu,

- Bila jednom jedna kuća. Najlepša i najveća u kraju. Na najboljoj poziciji. Svi su se divili toj kući i maštali da budu na njenom mestu. Ta kuća je bila toliko velika da je jednom prilikom, na jednoj proslavi uspela da primi čak 16.530 gostiju.

- No, jednoga dana, bez ikakve najave dunu vetar. Vetar se pretvori u tornado koji nije imao milosti prema kući. Srušio je do temelja. Tornado je oštetio i ostale kuće u okolini, ali ni jednu kao nju. Ona je pretrpela najveću štetu. Međutim, tornado je bio jak, ali nedovoljno. Ostavio je temelj i sve one ljude. Dao joj je priliku da se obnovi još jača, lepša i bolja.

Poruka Jankovića izazvala je veliko oduševljenje navijača, koji su pozdravili njegov stavi i izrazili nadu da će Partizan ovu situaciju prevazići.

 

 
 
 
View this post on Instagram
𝐋𝐀 𝐂𝐀𝐒𝐀 𝐃𝐄 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐈𝐙𝐀𝐍 Bila jednom jedna kuća. Najlepša i najveća u kraju. Na najboljoj poziciji. Svi su se divili toj kući i maštali da budu na njenom mestu. Ta kuća je bila toliko velika da je jednom prilikom, na jednoj proslavi uspela da primi čak 16.530 gostiju. No, jednoga dana, bez ikakve najave dunu vetar. Vetar se pretvori u tornado koji nije imao milosti prema kući. Srušio je do temelja. Tornado je oštetio i ostale kuće u okolini, ali ni jednu kao nju. Ona je pretrpela najveću štetu. Medjutim, tornado je bio jak, ali nedovoljno. Ostavio je temelj i sve one ljude. Dao joj je priliku da se obnovi još jača, lepša i bolja.. ⚫️ 🏡 ⚪️A post shared by Nikola Janković (@janker_1) on

Video: Milošević o navodnom sukobu s navijačima: Budalaštine i izmišljotine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA