Dubljević je najbolji centar u istoriji Valensije: U izboru navijača pobedio Dejana Tomaševića

Veliko priznanje, postao je prava legenda kluba

  • 0
Bojan Dubljević

Foto: Marko Jovanović

Crnogorski centar Bojan Dubljević pobedio je u izboru za najboljeg centra u istoriji Valensije po mišljenju navijača.

Čak 63 odsto njih je biralo Dubljevića u veoma jakoj konkurenciji sa Fabriciom Obertom, Dejanom Tomaševićem, Bredom Bransonom, a tu su i Tanoka Bird i Sergej Liščuk.

Klub je glasanje otvorio u ponedeljak i ono je trajalo nekoliko dana, a Valensija je najavila da će slično uraditi i kada je reč o ostalim pozicijama.

Dvadeset osmogodišnji momak koji je u Valensiju stigao još 2012. godine iz Budućnosti godinama se isticao kao jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača tog kluba.

Sa Valensijom je osvojio Evrokup u dva navrata (2014. i 2019), a jednom je bio i prvak Španije (2017) i osvajač Superkupa iste godine, pa su navijači to znali da nagrade.

Dubljević je za osam godina u Valensiji postigao 5.344 poena i postao je drugi strelac za 34 godine kluba iza beka Rafe Martineza.

U anketi koju je Valensija sprovela, Dubljević je konkretno dobio 1.484 glasa, Oberto 370, Tomašević 211, a svi ostali značajno manje.

Video: Moma Pazman objasnio šta se događalo kobne večeri pre smrti Trajka Rajkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA