Još jedan velikan "zagrizao" za Brauna, PAO može lako da "izvisi" za Zvezdinog pleja

Gde god da završi, jedno je sigurno: Braun će dobro naplatiti sjajnu sezonu u crveno-belom dresu

  • 1
Lorenco Braun Foto: Marko Jovanović

Samo jedna sezona u evroligaškoj konkurenciji bila je dovoljna da se najveći evropski klubovi zainteresuju za Lorenca Brauna.

Panatinaikos je prvi stao u red, ali nije i jedini, kako prenosi izraelski portal "Sport5", ošto i Makabi želi pojačanje tog kalibra na poziciji "jedan".

Lorencu je sada najlakše - on bira!

Teško da će Zvezda uspeti da zadrži Amerikanca, kome bi prelazak u finansijski boljestojeće sredine doneo i profitabilniji ugovor i šansu da i u takmičarskom smislu napravi iskorak u odnosu na prethodnu sezonu.

Isti izvor piše da su osim Brauna, "na meti" izraelskog velikana još dva Amerikanca, Tomas Volkap iz Žalgirisa i Kevin Pengos iz Barselone.

I PAO je, naravno, opcija za Brauna, ali sa politikom "rezanja budžeta" Grci će teško parirati Makabiju, no ostaje da se vidi kakva je vizija trenera "Ponosa Izraela" Janisa Sfeiroplosa po pitanju profila igrača na poziciji organizatora igre.

Inače, Makbi je u toku dana objavio da je raskinuo saradnju sa bivšim plejmejkerom Zvezde Nejtom Voltersom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    31. maj 2020 | 23:03

    Jel ima neko da mi da broj telefona od Dejana Radonjića da ga priupitam kad li planira da porpiše za Zvezdu, jer ja stvarno više ne mogu da čekam. Nemojte da se iznerviram biće vam kriv đavo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA