≫ 

Dončićeva majka ponosna na "slovenački gen" svog sina: Toliko voli svoju zemlju, presrećan je ovde

Mirjam Poterbin otkrila neke daleke planove i želje svog sina

  • 18
Mirjam Poterbin

Foto: Instagram.com

Luka Dončić je u velikom stilu kročio na NBA pozornicu i nema nameru da je napušta do kraja karijere.

Njegova budućnost vezana je isključivo za najjaču ligu sveta gde je tek uhvatio zalet, a prema onome što je dosad pokazao, mnogi najveći rekordi mogu pasti od "ruke" slovenačkog vunderkinda.

Sve vreme u SAD sa Lukom je i njegova majka Mirjam Poterbin, tako će i biti sve dok je "preko bare", a posle, kad završi karijeru - zna se, povratak u Sloveniju, kaže majka najveće košarkaške senzacije.

- Sve dok bude igrao u NBA, ja ću biti uz njega u SAD jer sve ostale stvari radimo zajedno. U to sam sigurna - rekla je Lukina majka gostujući na slovenačkoj televiziji, u emisiji kod Zvezdane Mlakar.

Na pitanje gde će posle karijere, da li će ostati u Americi kao veliki broj Evropljana koji tamo završe karijeru, ili je njegov put drugačiji, Mirjam je rekla:

- Mislim da će Luka dan posle završetka karijere biti u Sloveniji. Sigurno neće ostati tamo. Veoma je vezan za Sloveniju, što je je mnogo lepo. Ljubljana je njegov grad, Slovenija je njegova zemlja. Bio je presrećan tokom pandemije što je mogao da dođe kući i da vreme provodi ovde - rekla je Mirjam, prensoe mediji u Sloveniji.

Video: Luka Dončić pokazao Đokoviću šta ume s reketom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    31. maj 2020 | 23:01

    Жене...

  • Tes

    31. maj 2020 | 23:02

    Ova mama misli d je Luka još mali, pusti ženo čoveka da živi.

  • Ssss

    31. maj 2020 | 23:52

    Ma pustite zenu na miru, to joj je kompleks, pa i ljubljana je srpski grad, njima je u krvi da peckaju, sto se momka tice neka se proglasi da je nigerijac i neka i tamo ide, ali kada god bude radio dnk rezultat je SRBIJAAAAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA