≫ 

Panatinaikos odložio konferenciju: Janakopulos opet "zakuvao", odlaže se rešenje za nastavak

Šta li će odlučiti?

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Panatinaikos Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Panatinaikos ipak neće u sredu održati konferenciju za medije, koju je najavio Dimitris Janakopulos.

Kontroverzni čelnik Panatinaikosa je najavio burnu konferenciju, na kojoj je planirao da kaže šta misli o Evroligi i raspletu na kraju sezone, čak je dobio pozivnicu FIBA da učestvuje u Ligi šampiona, ali po svemu sudeći, pričekaće se na oglašavanje.

Grčki mediji prenose da će novi datum biti tek određen,a Janakopulos je odavno ušao u rat sa Bertomeuom.

- Kako je moguće da liga stara 20 godina sa svim tim "velikim" klubovima finansijski ne može da se izbori sa tako malom ligom koja još uvek nema velike timove - pitao se Grk, očigledno aludirajući na FIBA Ligu šampiona koja se najavljuje od jeseni i čiji bi deo PAO mogao da postane.

Bertomeu se zbog toga nije previše potresao, Virtus prvi čeka na slobodno mesto, a zanimljivo je da je i Partizan najavio konferenciju za medije, u četvrtak u 14 časova. Tada će predsednik Ostoja Mijailović izneti planove za narednu sezonu i prokomentarisati kraj prethodnog ciklusa.

Video: Dino Rađa o cigareti na parketu i sukobu sa sinom predsednika Panatinaikosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr mr

    2. jun 2020 | 23:37

    Idemo svi u LS dosta igre coveka i njegovog ponizavanja .....ej bre v.britanija naspram srbije hrvatske bosne crne gore slovenije da ima pravo biti ispred znaci kosarka nije u fokusu vec pare pa i kad su pare pogledas imena u nba i EL sa navedenih podrucija i kolko su teski momci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA