≫ 

Buran Upravni odbor KK Partizan: Deo sponzora traži prelazak u FIBA, Mijailović seče u petak

Neizvesnost će potrajati dan duže...

  • 50
Ostoja Mijailović Ostoja Mijailović; Printscreen: Youtube/BC Partizan TV

Upravni odbor KK Partizan sastao se u Beogradu. Na sednici su usvojeni izveštaji o radu sportskog direktora Nikole Lončara i direktora Dejana Kijanovića za sezonu 2019/20.

Pod tačkom četiri, Upravni odbor je nakon tročasovne rasprave doneo odluku da podrži predlog kojim se ovlašćuje predsednik Ostoja Mijailović da do petka donede odluku o budućem putu KK Partizan i saopšti je javnosti na konferenciji za medije.

Kako se navodi na sajtu crno-belih, posle veoma konstruktivne rasprave, članovi UO, koji ujedno čine i predstavnici većine sponzora kluba, izneli su podeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, a određeni broj članova se izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem EKA.

Zbog specifičnosti situacije, konferencija za medije KK Partizan koja je bila zakazana za četvrtak se odlaže za petak, 5. jun u 15 časova, kada će predsednik Ostoja Mijailović saopštiti konačnu odluku, poručili su iz Humske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nsm

    3. jun 2020 | 20:14

    Kup Slavice Cukteras je idealan za vas!

  • Đole

    3. jun 2020 | 22:21

    Džabe se čeka petak, Pao odlučuje gde će da igra tek naredne nedelje. A i da napuste EL Bolonja je tu

  • Mica

    3. jun 2020 | 23:04

    Neka kazu grobari ko su im sponzori ,da li ima neki privatnik koji daje pare ?Pa nema ,sve drzavni sponzori ,a zna se ko je to sredio .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA