Zvezda bi igrača kojeg žele PAO, Uniks i Olimpijakos?

Lengston Hol u fokusu nekolicine klubova

  • 0
lengston hol

Foto: Basketforum.gr

Košarkaški klub Crvena zvezda diskretno radi i ovaj prelazni rok, čeka se dogovor sa trenerom, potom će uslediti i popunjavanje po upražnjenim mestima u timu, a još jedno ime koje se pojavilo kao potencijalno pojačanje je Amerikanac Lengston Hol (28, 193).

Ovu informaciju podelio je na tviteru italijanski košarkaški novinar i bloger Luka D'Alesandro, koji saznaje i to da se, osim Zvezde, za Hola interesuju još tri ozbiljna imena - Olimpijakos, Panatinaikos i Uniks.

 

Hol igra na poziciji kombo pleja, četiri godine je studirao na Univerzitetu Merser, profi karijeru je krenuo u italijanskoj Pistoji, a potom je igrao u Kantuu, Bonu, Kolososu sa Rodosa i Ciboni, gde se nije dugo zadržao.

Sjajne partije pružao je ove sezone u Evrokupu u dresu Promiteasa, na trinaest utakmica u Evrokupu prosečno je beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija. Pamte se njegove odlične partije u Top16 fazi, ponajviše dve vrhunske utakmice protiv Venecije (16p i 9as) i Oldenburga (20,p 8as).

Podsetimo, Zvezdi je navodno interesantan i Lamar Piters iz Vorčester Niksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA