≫ 

Mega dovela stranca i najavila oproštajni meč Dejana Milojevića: Igraće Novica, Zagorac, Dangubić...

Dve vesti iz Mege

  • 0
dejan milojevic

Foto: ABA/Mega Bemax/Ivica Veselinov

KK Mega Bemaks objavio je da je potpisan ugoovr sa Dajšonom Smitom.

U pitanju je 25-godišnji plej koji je do prekida sezone igrao u NBA Dži ligi za Fort Vejn a igranje u Megi mu neće biti prvo evropsko iskustvo. pošto je već nastupao za grčki Peristeri.

Dajšon Smit je rođen 11. novembra 1994. godine u Bronksu u Njujorku, visok je 188 centimetara i igra na poziciji pleja.

- Američki plejmejker je posle četiri godine provedene na Dejton koledžu, 2017. godine profesionalnu karijeru započeo u Australiji, da bi potom u narednoj sezoni nastupao za Kanton Čardž u NBA Dži ligi gde je u proseku beležio 12.2 poena, 4.6 skokova i 6.2 asistencije. Kraj sezone 2018/19 i početak prošle je igrao u Grčkoj za Peristeri da bi se potom vratio u NBA Dži Ligu u Fort Vejn za koje je u proseku imao 7.2 poena i 3.5 skokova - saopštio je klub, koji je najavio i oproštajni meč Dejana Milojevića.

Ta utakmica odigraće se 11. juna pod nazivom "Deki ciao", nastupiće timovi Mega Bemaks i Deki Ciao. Duel se igra u hali Mega faktori u 20 časova, a tim Dejana Milojevića predvodiće Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Nemanja Dangubić, Nikola Ivanović...

Video: Košarkaš Mege osmislio genijalni trik za kućni trening s loptom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA