≫ 

Kazins "namestio" otkaz komentatoru Kingsa: Posle jednog tvita, Divcu i upravi nije ostavio izbora

Koštala ga jedna neoprezna konstatacija

  • 1
Nuggets Kings Basketball Foto: Tanjug/AP

Čuveni komentator Sakramento Kingsa Grent Nejpir otpušten je, ili formalno - podneo je ostavku u franšizi iz Kalifornije zbog jedne prepiske na Tviteru.

Poslednjih dana je u žiži javnosti haos koji je širom Sjedinjenih Država nastao zbog ubistva Džordža Flojda koga je ubio policajac Derek Čuvin na dužnosti kada mu je klekao kolenom na vrat i ugušio ga.

Tim povodom, bivši igrač Sakramento Kingsa upitao je Nejpira putem društvenih mreža šta misli o paroli "Black lives matter" (životi Afromaerikanaca su važni) i dobio odgovor.

- Hej, kako si? Mislio sam da si me zaboravio. Nismo se čuli godinama. Svi životi su važni, svi - napisao je Nejpir.

Kingsi, koji su poslednjih dana posebno aktivni povodom ovog slučaja nisu blagonaklono prihvatili ovakav odgovor na osetljivo pitanje.

Međutim, nije se završilo na njemu. Kazins je Nejpiru napisao "lol, tako sam i mislio". Nedugo zatim, oglasili su se i Kingsi i napisali u saopštenju "Grent je podneo ostavku i Sakramentu" i zahvalili su se poznatom komentatoru.

Za one koji prate utakmice Sakramenta, Nejpir je čovek prepoznatljiv po rečenici "If you don't like that, you don't like Kings basketball!" (ako ne volite ovo, ne volite košarku Kingsa) kada se dogodi neki atraktivan potez.

Nejpir je naposletku poručio da će mu Sakramento Kingsi uprkos svemu zauvek ostati u srcu. Podsećanja radi, on nije u dobrim odnosima sa više bivših igrača Kingsa, a jedan od njih je i Kris Veber.

Konkretne nesuglasice sa Demarkusom Kazinsom nastale su kada je on trejdovan i kada je Nejpir poručio da je "mračni oblak" otišao iz svlačionice Sakramenta. S druge strane Veber je povodom čitave situacije napomenuo da svi znaju ko je Grant i ostavio emotikon klovna.

Video: NBA zvezda sa ženom srpkinjom kulira uz hit Teodore Džehverović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. jun 2020 | 18:26

    Ne razumem sto je dobio otkaz. Jel sad rasisticki reci da su svi zivot vazni a ne samo crnaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA