Antić čestitao rođendan NBA legendi, ovaj mu odgovorio na srpskom: Majstore!

Stvorio je Pero dobre prijatelje dok je bio u NBA

  • 0
PERO ANTIC Foto: MN Press

Antić je u NBA otišao kao ruki sa 31 godinom u dres Atlanta Hoksa 2013, gde je počeo da se pokazuje kao pouzdan saigrač Alu Horfordu na unutrašnjim pozicijama.

Zato su i sedam godina kasnije neka poznanstva opstala, pa je Pero čestitao Horfordu "Srećan rođendan El Hefe, želim ti sve najbolje", uz zajedničku fotku, da bi mu Al odgovorio na srpskom sa "Majstore! Antić".

 
 
 
View this post on Instagram
Happy b-day El Hefeee @alhorford ..Wish u all the best🎁🎊🎉 #Majstore #ATLA post shared by Antic Pero Official Instagram (@cickostoilko) on

U to vreme je Atlanta bila jako dobra ekipa sa momcima poput Džefa Tiga, Horforda, Pola Milsapa, Demare Kerola, Kajla Korvera, Denisa Šrudera ili Lua Vilijamsa.

Antić je sa Hoksima bio dve godine, do 2015. i povratka u Fenerbahče sa kojim je osvojio titulu prvaka Evrope, a za dve godine je očito uspeo da nauči NBA legendu i nekolicini reči na srpskom.

Horford je 2016. otišao u Boston Seltikse i tamo se zadržao tri godine, da bi 2019. zaigrao za Filadelfija Seventisikserse.

Video: Dino Rađa: Denis Rodman me je najviše iznenadio u NBA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA