≫ 

Bobi osvaja Diznilend ili još bolje, Bobi osvaja NBA u Diznilendu: Srpski div želi ostvarenje sna

Marjanović će od 31. jula sa Dalasom voditi borbe za prsten u najjačoj ligi sveta

  • 0
Boban Marjanović Foto AP/Tanjug

NBA je dala znak svim akterima lige - neka igre počnu!

Osim ekipa koje su izgubile matematičke šanse da se nađu u plej-ofu u obe konferencije, ostatak će od 31. jula pa do sredine oktobra, u Diznilendu, Florida, nastaviti takmičenje, među njima i Dalas našeg Bobana Marjanovića.

Biće to neobično iskustvo za najbolje ekipe sveta, posebno se tome raduje Boban Marjanović koji je sa Mevsima već osigurao doigravanje, samo je pitanje sa koje pozicije će krenuti u nokaut fazi.

Iznad svega Bobanu je interesantan ambijent u kojem će se najjače ekipe sveta boriti za najprestižniji pehar.

- Ne mogu da zamislim kako će sve to izgledati, ali verujem da će to biti nešto slično Svetskom prvenstvu, kao i da će svi bezbednosni protokoli biti detaljno i jasno definisani. Generalno, NBA uvek misli na sve. I sigurno će tako biti i ovog puta. Svi ćemo biti zajedno, videćemo se i van terena. Ne može biti loše u Diznilendu, to je sigurno - rekao je Marjanović za Sportski Žurnal.

Organizacija će morati da bude savršena od početka do kraja kako bi se izbegli logistički ili zdravstveni problemi, a Boban je objasnio kakva je bila praksa dosad.

- Pazi se na svaki detalj. Od nošenja maski, izbegavanja kontakta, pa na dalje. Ništa nije prepušteno slučaju. Pre ulaska mere ti temperaturu, obuću u kojoj dođeš moraš da ostaviš. U njoj ne možeš da uđeš u trening centar. Odmah čim završiš rad na nekoj spravi, to se odmah dezinfikuje. Pazi se na razdaljinu. Tako da u isto vreme radi četvorica igrača. Dok jedan trči, drugi šutira, treći je u teretani, četvrti radi na skoku i onda se vrtimo u krug. Na jednog igrača ide jedan trener i nema mešanja - kaže Bobi.

Mevsi su do prekida sezone bili sedmi na Zapadu, realno je da na toj poziciji ostanu, a rival u prvoj rundi plej-ofa, prema trenutnom stanju na tabeli, bili bi im Los Anđeles Klipersi.

Video: Bobi Marjanović u zanosu peva legendarni narodnjački hit i vozi traktor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA