≫ 

Obradović donosi Džordanovu filozofiju u Zvezdu: Pobeđivanje ima svoju cenu

Novi trener crveno-belih donosi određene standarde

  • 1
Saša Obradović Foto: Milena Đorđević

Novi trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović, veliki je radnik, surovi fanatik još kao igrač a posebno sada kao trener. Obradović je poznat po jakoj disciplini koju treži u treningu i igri, a to i ne čudi jer tako rade svi veliki igrači, ali i treneri.

Novi trener Zvezde je čak i otkrio da mu je filozofija Majkla Džordana jako bliska, iako su posle prikazivanja dokumentarca "Poslednji ples" mnogi izrazili krotike prema Džordanu da je bio dosta grub prema saigračima.

Obradović misli da bez određene žrtve nema ni uspeha i zato je podelio svoj omiljeni deo iz "Poslednjeg plesa"

- Pobeđivanje ima cenu, lidertsvo ima cenu, tako da sam ja vukao ljude kada nisu želeli da budu pokrenuti, izazivao sam ljude kada nisu želeli izazove. Zaradio sam to pravo, jer je tim bio iza mene i nisam tražio ništa što ja već nisam radio.

- Kada se priključite timu živite određene standardne na koji ja igram i ne prihvatam ništa manje. Ako to podrazmeva da te kritikujem onda ću to uraditi - kaže Džordan u kratkom delu klipa.

Video: Saša Obradović emotivno doživeo podsećanje na suze zbog dočeka Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA