≫ 

Zvezda blizu dogovora sa američkim plejmejkerom!

Hol je navodno "pred vratima" srpskog i regionalnog šampiona

  • 7

Italijanski novinar Luka D'Alesandro je početkom juna najavio, mediji u Italiji i Španiji sada kažu da je posao na korak od završetka - američki plejmejker Lengston Hol blizu je dolaska u Crvenu zvezdu!

Reč je o igraču grčkog Promiteasa za koji je nastupšao tri sezone i koji je na 13 utakmica u Evrokupu prosečno beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija. Pamte se i njegove odlične partije u Top 16 fazi, ponajviše dve vrhunske utakmice protiv Venecije (16p i 9as) i Oldenburga (20,p 8as).

Hol igra na poziciji kombo pleja, četiri godine je studirao na Univerzitetu Merser, profi karijeru je krenuo u italijanskoj Pistoji, a potom je igrao u Kantuu, Bonu, Kolososu sa Rodosa i Ciboni - gde se zadržao tri meseca.

Takođe, 2014. godine je igrao Letnju ligu, ali nije uspeo da se izbori za ugovor u NBA. Podsetimo, Hol je ovog leta bio na meti Olimpijakosa, Panatinaikosa i Uniksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    16. jun 2020 | 18:50

    Jel to isti onaj novinar sto je objavio da je Radonjic novi trener Zvezde?! Iz iskustva znam da Zvezda nikad nije dovela igraca o kom se pisalo ranije, puste se neke price, a na kraju dovedu nekog sasvim treceg. Tako da od ovog nema nista

  • Cc

    16. jun 2020 | 18:35

    Meni i nije nesto.

  • Pepi

    16. jun 2020 | 21:29

    Pamte se i njegove vrhunske partije 16 P i 9 as ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA