Virtus nova opcija za Berona, on bi ipak evroligašku košarku

Amerikanac može da bira sredinu za nastavak karijere

  • 1
Bili Beron Foto: Marko Jovanović

Američki košarkaš Bili Beron je ostavio odličan utisak u Zvezdi za dve sezone, bio je direktno zaslužan za nekoliko važnih pobeda, pa je logično što se našao na meti nekolicine potencijalnih poslodavaca.

Navodno je sada i Virtus Bolonja zainteresovana za njegove usluge, ali Beron vaga evroligaške opcije pa je stoga italijanski klub trenutno "na čekanju", mada ima svoje adute da privuče odličnog šutera.

Ambicija Virtusa je napad na Evroligu kroz ove godine nešto slabiji Evrokup, te bi i ta okolnost, uz naravno finansijski momenat i solidan tim, mogli biti ključni faktor da Beron ozbiljno porazmili o Bolonji kao narednoj stanici u karijeri.

Beronu je ugovor sa Zvezdom istekao, ali nije otpisan iz planova Saše Obradovića koji je o sastavu tima dosta neodređeno pričao na promociji na Malom Kalemegdanu.

- Rano je da pričamo o tome, ja sam pričao sa trenerima koji su bili tu, o tome kakve su mogućnosti igrača koji su u timu. Rano je da odgovorimo na to. Očekujem najbolji mogući tim koji će predstavljati Zvezdu u najboljem svetlu - rekao je nedavno novi trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    17. jun 2020 | 10:08

    Zadrzati ga po svaku cenu...Najbolji stranac koji je dosao u Zvezdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA