≫ 

"Da budeš priznat kao trener Zvezde moraš da pobediš Partizan": Ivanović nasmejao Sašu Obradovića

Trener Zvezde bio je gost u humorističkoj emisiji

  • 11
Saša Obradović Printskrin: Nova S

Novi trener KK Crvena zvezda, Saša Obradović gostovao je u humanitarnoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je pričao o svom dolasku u  Zvezdu i ambicijama.

- Uslovi u klubu su respektabilni, najveći mogući za razvitak mladih igrača i mene kao trenera. Mislim da sam došao na pravo mesto u pravo vreme - rekao je Obradović.

Jedno od pitanja je bilo i da li sa žarom čeka derbi sa Partizanom i Trinkijerijem protiv koga je igrao u Nemačkoj. Ivanović je dodao da "Bilo koji trener ako želi da bude ozbiljan u Zvezdi mora da pobedi Partizan.

Obradović je odgovorio

- Ja mislim da to ne treba da bude fokus . Znam kad to dođe, imaću i breme navijača i ovaj tvoj pritisak što si nametnuo oko titule. Ali, šalu na stranu,. Treba da se bavim terenom.  Nije tu pitanje samo Zvezda Partizna, važne su i druge utakmice da se napravi dobra pozicija na tabeli - rekao je Obradović.

Saša Obradović Printskrin: Nova S

Da li znaš kakva će biti ekpa?

- Znam odlično kakva će biti ekipa. Otežeano je sad sve zbog ovog problema sa virusom, svi razmišljaju da li će u NBA ili Evropu. Imam podršku kluba  da će to biti respektabilan tim.

-  Igraćemo košarku u oba pravca ima veliki broj utakmica treba rasporediti snage. Takođe, ima dosta dobrih srpskih igrača i treba promovisati mlade igrače uz sve to - rekao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckm

    19. jun 2020 | 23:51

    Skupite se svi i pitajte Duleta: Kako, kako si uspeo da odes na F4???

  • Nebojsa

    20. jun 2020 | 00:05

    Sto je Sasa postao popularan, samo ga zovu. On postade popularniji i trazenije od doktorke Darije, nema televizije na koju nije bio.

  • Др

    20. jun 2020 | 07:09

    Тако је ! Као и у фудбалу, признат тренер, победиш Звезду, после те лупају безвезњаци( Чука, Спартак.....Војводина....)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA