≫ 

Sada je i zvanično: Mornar doveo jednog od najboljih trojkaša ABA lige

Jeremić napustio FMP i preselio se u Bar

  • 1
marko jeremić Foto: MN Press

Doskorašnji košarkaš FMP-a iz Železnika Marko Jeremić novo je pojačanje Mornara, koji je sada i zvanično na svoj sajtu potvrdio ovu vest! Podsetimo, još krajem maja se pominjalo da će sjajni šuter biti novi igrač Barana!

Jeremić je tri sezone boravio u Železniku i ove sezone postizao je prosečno 9,9 poena, imao 2,2 skoka, 1,6 asistencija i indeks učinka 10,2. Takođe, Jeremić važi za jednog od najboljih trojkaša ABA lige s obzirom na to da je ubacivao 47 odsatro šuteva za tri poena.

Pomenuti igrač je treće pojačanje Mornara za novu sezonu, pošto su ranije potpisali Aleksandar Lazić i Tejlor Smit, koji je lani blistao u dresu Nantera.

„Ponos Bara“ je ovog proleća produžio ugovore sa Derekom Nidamom, Džejkobom Pulenom, Ajzejom Vajthedom, Seadom Šehovićem, a važeće ugovore imaju Uroš Luković, Milko Bjelica, Nemanja Vranješ, Marko Mugoša, Vukota Pavić, Radoje Vujošević, Ivan Jelenić i Lazar Pavićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    21. jun 2020 | 11:07

    9,9 poena, pa to ima prosek svaki prosecan igrac u ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA