NBA u julu mi liči na neko FIBA takmičenje: Bogdana dres Orlova "drilovao" za košarku tokom leta

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović kaže da ga plan za nastavak NBA lige tokom leta podseća na neko od FIBA takmičenja

  • 0
Bogdan Bogdanović i  Nemanja Bjelica u dresu Srbije

Foto: MN Press

Sezona u NBA ligi prekinuta je u martu, nakon što je otkriveno da je centar Juta Džeza Rudi Gober pozitivan na korona virus.

Od tog trenutka do danas nije odigrana nijedna utakmica najjače američke košarke i još uvek se čeka rasplet sezone koji je sada na vidiku u julu i avgustu.

- Iskreno, podseća me na neko od FIBA takmičenja preko "bare". U slično je vreme, jul, avgust, imam iskustava sa tim. Ne možete da obilazite grad i da se šetate okolo, to će biti malo drugačije sa tim "staklenim zvonom". Novo iskustvo u životu - opisao je Bogdanović za ABC.

On je do sada igrao dobru sezonu u Sakramento Kingsima, koji su uhvatili svoj momentum baš pre prekida sezone.

Bogdan je prosečno imao 14,5 poena, 3,2 skoka i isto toliko asistencija u proseku, pre prekida sezone. A kada je reč o njenom nastavku, Bogdan nema dileme da li je sve bezbedno.

- Nemam nikakve sumnje. Siguran sam u ono što će NBA da uradi. Svi smo profesionalci koji se maksimalno trude da ostanu spremni na sve što dolazi. Spremili smo se i za ovu situaciju, imamo te okolnosti i ostaćemo dobrog raspoloženja - kaže Bogdanović.

Video: Seksi devojka Aleksa Zvereva pokazala šta ume

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA