≫ 

Nišlije hoće u Evropu: Radnički doveo bivše krilo Zvezde

  • 1
Nenad Gavrić Foto: MNPress

Fudbalski klub Radnički pojačao je konkurenciju u veznom redu, dovođenjem Nenada Gavrića.

Levokrilni fudbaler rodom iz Šapca viđen je kao veliko pojačanje na Čairu, pošto Nišlije imaju želju da se u narednoj sezoni bore za vrh tabele i Evropu.

- Došao sam u veliki klub. Nadam se da ću dobrim partijama obradovati navijače niškog Radničkog. Pričao sam sa ljudima u klubu, želimo da naredne sezone igramo i evropske mečeve i da time vratimo navijače na stadion. Na meni je da dam sto posto mogućnosti na terenu i nadam se da će Radnički biti tu gde mu je i mesto, u Evropi - ističe Gavrić.

Vezista poručuje da mu neće trebati mnogo vremena da se privikne na novi sistem jer je sa nekolicinom igrača već sarađivao.

- Radnički je odlična ekipa, dosta igrača poznajem. Sa Pejovićem sam igrao u Lučanima, Milosavljevićem u Mačvi, Kneževićem u Vojvodini i sa Kojićem šest meseci u Kruševcu. Tim predvodi odličan trener, na nama je da kvalitetno odradimo pripreme, da se niko ne povredi, a posle jurišamo na mesto koje vodi u Evropu - rekao je prilikom potpisivanja ugovora Nenad Gavrić.

Gavrić je počeo karijeru u Mačvi 2008. godine, potom je nastupao za Napredak iz Kruševca, zatim je obukao dres Crvene zvezde, nakon čega je nastupao za Vojvodinu, Mladost iz Lučana i ponovo Mačvu i Napredak.

 
 
 
View this post on Instagram
Fudbalski klub Radnički pojačao je konkurenciju u veznom redu. Fudbaler koji igra na poziciji levog krila Nenad Gavrić (28) novi je igrač kluba sa Čaira. Reč je iskusnom fudbaleru rođenom u Šapcu, koji će svojim kvalitetom doprineti igri u veznom redu i odgovoriti visokim ambicijama kluba za narednu sezonu, a to je ponovna borba za sam vrh tabele i izlazak u Evropu. - Došao sam u veliki klub. Nadam se da ću dobrim partijama obradovati navijače niškog Radničkog. Pričao sam sa ljudima u klubu, želimo da naredne sezone igramo i evropske mečeve i da time vratimo navijače na stadion. Na meni je da dam sto posto mogućnosti na terenu i nadam se da će Radnički biti tu gde mu je i mesto, u Evropi - ističe Gavrić. Vezista poručuje da mu neće trebati mnogo vremena da se privikne na novi sistem jer je sa nekolicinom igrača već sarađivao. - Radnički je odlična ekipa, dosta igrača poznajem. Sa Pejovićem sam igrao u Lučanima, Milosavljevićem u Mačvi, Kneževićem u Vojvodini i Sa Kojićem šest meseci u Kruševcu. Tim predvodi odličan trener, na nama je da kvalitetno odradimo pripreme, da se niko ne povredi, a posle jurišamo na mesto koje vodi u Evropu - rekao je prilikom potpisivanja ugovora Nenad Gavrić. Gavrić je počeo karijeru u Mačvi 2008. godine, potom je nastupao za Napredak iz Kruševca, zatim je obukao dres Crvene zvezde, nakon čega je nastupao za Vojvodinu, Mladost iz Lučana i ponovo Mačvu i Napredak.A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

Sevilja mora da pobedi kako bi ostala na bezbednoj distanci od Hetafea, pobeda Andalužana plaća se kvotom 1,45. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Sevilja – Valjadolid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Božee

    26. jun 2020 | 14:07

    Sezona tek završena, a on priča o napadu na vrh tabele i igranju u evropi sledeće sezone.. Majko mila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA