MVP NBA lige na kampu kod Bogdana Bogdanovića, tu je i centar Orlanda

Srpski repezentativac planira da održi ove godine kamp ali onlajn

  • 0
janis adetokumbo Foto: Tanjug/Ap

Bogdan Bogdanović objavio da će predstaviti i četvrti po redu kamp na Kalemegdanu, a sada, zbog poznate situacije u zemlji i svetu, dobija svoju online verziju.

KK Partizan Kamp Foto: MN Press

Putem Instagram live platforme, svakog dana će biti prezentovana jedna tema kao i sagovornici koji će zajedno sa Bogdanom predstaviti mladim talentima, sportistima, vrednosti koje su važne, dati im ključne savete, a svi zainteresovani biće u prilici da im uživo šalju i pitanja i komentare.

Prvi dan je rezervisan za susret sa braćom Adetokumbo, Janisom koji je MVP prošle sezone NBA lige, koji u svojoj zemlji takođe organizuje košarkašku akademiju, zatim će Bogdanović ugostiti i Sonju Vasić, nekada Petrović, sa kojom će pričati o značaju sporta za devojčice i mnogim drugim temama.

Prijatelj našeg reprezentativca Džedi Osman će se priključiti razgovoru sa svojom iskustvom u edukaciji mlađih talenata. Očekuje se učešće i Nikole Vučevića centra Orlanda, kao i Željka Obradovića i Igora Kokoškova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA