≫ 

Mijailović pričao o Trinkijeriju, pa "pecnuo" Zvezdu: Nismo mi kao neki da imamo neograničen budžet

Prvi čovek Partizana potvrdio da je klub izneo treneru ponudu i da čeka odgovor

  • 69
Ostoja Mijailović Foto: MNPress

KK Partizan i Andrea Trinkijeri - lomi se!

Italijanski trener je dobio novu ponudu crno-belih za nastavak saradnje, uslovi sada nisu isti zbog novonastale krize, pa otud i briga navijača da li će Trinkiejri pristati na "slabiji" ugovor nego prilikom potpisivanja. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović pričao je na tu temu za Mozzartsport, a između redova je "potkačio" večitog rivala Crvenu zvezdu kojoj pripisuje "neograničen budžet" za dovođenje igrača.

- Klub je izašao sa uslovima za sledeću sezonu ka našem treneru. Jasno smo odredili strategiju i budžet za igrače. I dalje činimo velike napore da zadržimo Andreu Trinkijerija na poziciji glavnog trenera - rekao je Mijailović.

Košarkaška tema leta je prelazak Korija Voldena iz Partizana u Zvezdu, čeka se da se taj transfer ozvaniči, što je bio i povod da Mijalović indirektno prozove večitog rivala.

- Nažalost, Partizan nije toliko finansijiski izdašan u odnosu na druge klubove koji imaju neograničen budžet, pa čak i u vreme svetske pandemije i ekonomske krize, imaju sredstava za plaćanje obeštećenja prilikom dovođenja igrača - aludirao je Mijailović na Zvezdin potez pri dovođenju Voldena.

Vratio se na Trinkijerija Mijailović, kaže da je uprkos redukovanom budžetu Italijan dobio "jaku ponudu".

- Verujem da će se ovo brzo razrešiti, jer moramo ubrzo da radimo i na dovođenju pojačanja, a preduslov za to je da prvo rešimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu ponudu i sada je na treneru da se izjasni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    28. jun 2020 | 22:07

    Budžetu objavljeni na sajtu Eurolige/Eurokupa za sezonu 2019/2020: CZV - 9,3 mil. € Par - 9,4 mil. € Ko želi istinu može je naći. Ostalo su lične frustracije

  • Хаха

    28. jun 2020 | 22:19

    Пропала институција.....

  • G...

    28. jun 2020 | 22:32

    Otisao covek iz sela Ali selo iz njega nikada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA