Trinkijeri dogovorio sve sa Bajernom

Već je imao spremno rešenje?

  • 13
andrea trinkijeri Foto: MN Press

Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri već se u načelu dogovorio sa Bajern Minhenom u vezi sa preuzimanjem tog kluba, pišu Nova i Eurohoops.

Za sada nezvanično, ali je o tome bilo reči i ranijih dana, mada su Trinkijerija turski mediji stavljali i na klupu Fenerbahčea.

Italijanski trener je u Partizanu prveo nešto više od godinu i po dana, pošto je krajem 2018. stigao u klub kao zamena za Nenada Čanka.

Ispostavio se kao dobro rešenje, izgradio je dobar tim, Partizan je igrao kvalitetnu košarku ove sezone i bio je posle nekog vremena među realnim favoritima za osvajanje ABA lige i Evrokupa.

Neslaganje između Trinkijerija i kluba nastalo je oko 20 odsto plate, koju je klub nameravao da mu umanji zbog smanjenog budžeta i situacije uzrokovane korona virusom.

Trinkijeri je u redovima crno-belih imao opciju za još jednu sezonu. Kao njegov naslednik na klupi crno-belih nameće se Vlado Šćepanović koji je Trinkijeriju bio pomoćnik u Bambergu i Partizanu.

Video: Grobari pevali Silovo si Zvezdu, Novice: Pogledajte reakciju Veličkovića i Trinkijerija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA