≫ 

Pojavili se slučajevi korone u Denveru: Nagetsi zatvorili trening centar

Prvi tim u NBA koji je pribegao ovakvoj taktici

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi za koje igra naš centar Nikola Jokić zatvorili su svoj trening kompleks zbog toga što u ekipi ima pozitivnih na korona virus.

Nagetsi su to učinili još u subotu, ali su američki mediji preneli u utorak, pozivajući se na poznatog insajdera Adrijana Vojnarovskog.

Tvrdi se da će narednih dana biti poznato hoće li Denver uopšte otvarati svoj trening centar u predstojećem periodu, mada to možda učini već ove nedelje.

Ekipa je testirana zbog puta u Orlando, gde Nagetsi i ostale ekipe treba da nastave sezonu prekinutu pandemijom korona virusa, počev od 30. jula.

Do sada je u NBA bilo više slučajeva zaraženih korona virusom, ali su se svi oporavljali.

Jedan od skorašnjih je nekadašnji igrač Milvoki Baksa Džabari Parker koji je odlučio da nastavi sezonu, dok ima i igrača poput Deandre Džordana koji su odlučili da se povuku do kraja sezone.

Podsećanja radi, korona virus je otkriven i kod Jokića koji je ostao u Somboru, a virusom se verovatno zarazio tokom oproštajne utakmice u čast Dejana Milojevića, nekadašnjeg trenera Mege, na kojoj je bio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Jokićev otac Branislav se tim povodom oglasio i rekao da je Nikola dobro, da ga je sve to prošlo i da nije imao simptome.

Video: Jokić, Marjanović, Micić, Zubac, Luvavu i Bitadze: Deki, ćao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA