≫ 

Jokića još čekaju u Denveru, trener Meloun zabrinut: Nadam se da će Nikola biti sa nama u avionu...

Neizvesnost je sve veća u vezi sa povratkom srpskog košarkaša u tabor Nagetsa pred "restart" sezone

  • 0
Nikola Jokić Foto: MN Press

Nikola Jokić je i dalje u Srbiji što brine navijače, saigrače i trenera Denvera Majka Melouna, koji sad više nije sto posto siguran da će najbolji igrač ekipe biti na raspolaanju pred put u Orlando gde se igra završnica sezone.

Jokić je praktično od izbijanja pandemije u Srbiji, u međuvremenu je i on "zakačio" korona virus od kojeg se izlečio, ali sada psotoje problemi povratka u SAD zbog sve komplikovanije situacije sa novim širenjem virusa COVID-19.

Iz tog razloga je neizvesno da li će Nikola biti uz ekipu za put u Floridu koji se primakao.

- Sledećeg utorka krećemo za Orlando. Nadamo se i očekujemo da će Nikola biti sa nama u tom avionu. Ono što sam čuo i što sam pričao sa Nikolom, on se oseća odlično i uzbuđen je - rekao je Meliun.

NBA je rešena da sezona krene krajem jula, sve je spremno da sezona krene u Diznilendu u Orlandu gde će svi akteri biti praktično pod ključem. Organizatore brinu novi pojedinačni slučajevi korone u nekoliko ekipa, ali zasad nema govora o tome da se sezona okonča.

Video: Šampionski NBA prsten Kobija Brajanta izlazi na aukciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA