≫ 

Sa Igorom ozbiljno, sa mnom kafanski, je li? Željko "ribao" Bogdana, pa ga podsetio na odricanja

Zabavna i poučna priča našeg čuvenog tandema

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: instagram.com

Bogdan Bogdanović razgovarao je sa Željkom Obradovićem u instagram lajvu, koji je usledio nakon Igora Kokoškova.

Prvo je selektor Srbije i novi trener Fenerbahčea bio sagovornik Bogdanoviću, a posle je usledila prilika za Obradovića, koji je rešio da se opusti i uživa nakon niza stresnih sezona.

Upravo zato je i Bogdan sestri Bojani rekao da će sa Željkom razgovor biti "pomalo kafanski".

- Šta kažeš, sa mnom kafanski? Sa mnom kafanski, a s ovim što ti je trener reprezentacije ozbiljno? Pa sa mnom je lako sada, ha, ha, ha - nasmejao se Obradović, koji je potom govorio o svojoj trenerskoj filozofiji.

- Ja ne dozvoljavam da iko bude iznad ekipe. Igrači su drugo, neki od njih imaju pravu da budu naklonjeni sebi, to je logično. Kada počnu da pričaju na tajm-autu o košarci, to je muzika za moje uši, nema boljeg od toga. Mlad igrač zahteva mnogo pažnje, treba ga prepoznati.

Bogdanova sestra Bojana se uključila sa pitanjem o odnosu prema zvezdama, na šta se Obradović nasmejao.

- Šta su zvezde? Ja ne mogu da se setim toga, podseti me. Zvezde su navijačima, meni su svi igrači isti. Evo i tvoj brat zna, koji je igrao vrhunski i napravio je to što je napravio, ali svi oni imaju mane. Vrline znaju, ali moj posao je da im ponavljam mane. Istina boli i moraš direktan - rekao je Obradović, Bogdanović je na to dodao "istina živa".

 

S obzirom na to da je ovo bila zamena za kamp, Obradović je poslao poruku mališanima i košarkaškim nadama.

- Upornost i želja su najvažniji. Ako neko voli košarku, on je posvećen od jutra do uveče. Ja to svim igračima pričam. Ne znam ni jednom koga sam trenirao da je postao igrač samo na treninzima. Od kad se probudiš, samo misliš o košarci. Ima vremena za druge stvari, ali treba biti posvećen. Znaš i ti, Bogdane, koliko si individualnih treninga odradio, dok su tvoji vršnjaci radili neke druge stvari. Volite košarku i pokažite da volite košarku.

Video: Vanja Grbić iskombinovao košarku, odbojku i snuker i pogodio nemoguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA