NBA liga objavila spisak poruka koje igrači mogu da nose na dresovima

Sve je spremno za restart sezone

  • 1
Rudi Gober Foto: Tanjug/AP

Kako se bliži restart NBA sezone zakazan za 30. jul tako svakodnevno imamo nove odluke koje će ponovni početak koji je planiran u "Dizni svetu" na Floridi iskoristiti za slanje jakih društvenih poruka.

NBA liga i unija igrača u petak su finalizirali spisak poruka koje će igrači morati da nose na leđima u prva četiri dana od restarta sezone.

Među dozvoljenim sloganima su: “Black Lives Matter,” “I Can’t Breathe,” “Vote,” “Justice,” “Stand Up,” “Listen,” “Listen to Us,” “Say Their Names,” “Peace,” “How Many More,” “Education Reform,” “Liberation,” “Equality,” “Freedom,” “Enough,” Si Se Puede,” “Say Her Name,” “Mentor,” “I Am A Man,” “Speak Up,” “Ally,” “Anti-Racist,” “Justice Now,” “Power to the People,” “See Us,” “Hear Us,” “Respect Us,” “Love Us,” “Group Economics.”

Posle startna četiri dana igrači mogu da zadrže poruke na dresovima, ali uz uslov da im imena budu napisana ispod brojeva na leđima. Takođe, oni koji hoće posle četvrtog dana mogu da igraju i bez poruke na dresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA