≫ 

Zbog ovih reči će Grobari poštovati Obradovića: Otkrivena izjava Saše sa treninga Duška Vujoševića

Izjava datira iz 2008. godine

  • 5
Saša Obradović i Duško Vujošević

Foto: MN Press

Voditelj TV Partizan, Vladan Tegeltija, podsetio je na jednu davnašnju izjavu Saše Obradovića, koja će sigurno oduševiti navijače crno-belih.

Poznat je Sale Obradović po sjajnim manirima i zdravom odnosu prema rivalstvu, nedavno je veliku počast odao Miši Tumbasu, a sad je Tegeltija podsetio zašto je nekadašnji reprezentativac zaslužio dobar i fer odnos navijača crno-belih kada dođe trenutak za derbi.

Obradovića je Duško Vujošević trenirao još u Crvenoj zvezdi, a kada je Sale počinjao trenersku karijeru, upravo je legenda crno-belih bila ta koja mu je dala prostor za učenje i usavršavanje.

Obradović je od 2005. do 2008. godine vodio Keln, upravo 2008. je i došao na jedan trening Partizana, kada je dao izjavu za respekt, na pitanje "otkud tu kao bivši zvezdaš".

Saša Obradović i Duško Vujošević

Gore: Slobodan Boban Janković, Dragan Tarlać, Dejan Tomašević, Aleksandar Trifunović, Radivoj Marojević, Rastko Cvetković, Dejan Srzić Susla, Duško Vujošević Dole: Nebojša Ilić, Miljan Marjanović, Dragoljub Vidačić, Saša Obradović, Nenad Trunić, Milan Marinković Foto: MN Press

- Zvezdaš ili partizanovac, sa godinama, počinje da gubi na nekom značaju, bez obzira na to što sam zvezdaš i što sam potekao u Zvezdi, sad imam trenerski razvitak. Ne postoje granice, Zvezda, Partizan, reprezentacija... Za mene je ovo mogućnost da prisustvujem treningu ovako dobrog stručnjaka kao što je Dule. Tu su prijateljski i dobri odnosi sa njim, imam mogućnost da dođem i nešto naučim - rekao je tada Obradović, a Tegeltija je uz snimak apelovao da navijači ukažu poštovanje Zvezdinom treneru kad uzavre strasti na derbiju

 

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    7. jul 2020 | 13:03

    Licimjerno ponasanje duska vujosevica je prevazislo sve mjere i kod nas i kod vas !

  • Zoc

    7. jul 2020 | 11:23

    Učio čovek od najboljeg...

  • Cg.

    7. jul 2020 | 13:16

    Kome jos vujosevic nije jasan , ni tamo ni ovamo , mnogo je on sebi dao prava kao jedan klubski trener ! Unistio nekoliko vrhunskih talenata zbog slihtanja francuzima poterao pavlovica , srbija kriva za rat, e dosta je bilo i previse !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA