≫ 

Korona pogodila i zvezdu Bruklina: Od NBA restarta odustao i "čarobnjak" Bredli Bil

Kakvu ćemo košarku gledati u Orlandu, ako je uopšte bude?

  • 0
Bruklin Nets Foto: AP/Tanjug

Košarkaš Bruklin Netsa Spenser Dinvidi objavio je da je pozitivan na korona virus i da neće igrati u Dizni svetu u Orlandu, gde je planirana završnica NBA sezone.

- Posle još jednog ponovljenog testa u ponedeljak i imajući u vidu simptome, doktori Bruklin Netsa i ja smo odlučili da ne igram u Orlandu. NAvijaću za vas momci, svim snagama - poručio je Dinvidi.

Do sada je u više klubova u NBA otkriveno po nekoliko slučajeva zaraze korona virusom, pa su neki od njih poput Denvera, Sakramenta, Finiksa, Majamija i drugih čak i zatvarali privremeno svoje trening centre.

Istovremeno, u utorak je objavljeno i da ni Vašingtonov bek i glavna zvezda Bredli Bil neće igrati posle konsultacije s lekarima i povrede ramena.

Pošto su klubovi i liga dali slobodu igračima da pojedinačno izaberu hoće li igrati ili ne zbog pandemije korona virusa, uz one povređene, pravo je pitanje kakva će košarka biti na Floridi gde bi trebalo da se dovrši sezona.

Koliko je ovo jak udarac na Vašington, pokazuje i brojka da je Bil prosečno ubacivao rivalima 30,5 poena po meču, a da su još ranije najavili da neće igrati ni Davis Bertans, ni Džon Vol. Prvi zbog korona virusa, drugi zbog povrede.

Da podsetimo, planirani povratak NBA sezone će biti 31. jula na Floridi, mada je uz konstantne informacije o igračima pozitivnim na korona virus, pitanje hoće li NBA restart uopšte biti moguć i pod kojim uslovima.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA