Jokić negativan na COVID-19, ali verovatno neće u Orlando

On je ostao nešto duže u Somboru

  • 2
Nikola Jokić Foto: MN Press

Srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa Nikola Jokić izlečio se od korona virusa.

Kako javlja novinar Denver posta Majk Singer, on se oseća dobro i dobio je u Srbiji negativan test na infekciju COVID-19, ali neće moći da pomogne svom timu u Orlandu.

Nagetsi će tamo odigrati završnicu sezone koja se nastavlja krajem jula, a prethodnih dana je trener Majk Meloun rekao da klub čini sve kako bi Jokić bio sa ekipom.

On za sada tamo neće ići, a sve nakon što je testiran kao pozitivan na korona virus posle oproštajne utakmice u čast trenera Mega Bemaksa Dejana Milojevića.

Jokićev otac Branislav se u međuvremenu oglasio rekavši da je Nikola dobro i da ga je virus prošao, a sada je to, bar prema rečima Singera - i potvrđeno.

- Kako sam čuo, NIkola Jokić neće biti u avionu Nagetsa koji putuje u Orlando. Bila su potrebna dva negativna testa u Srbiji i još dva negativna testa pre nego što bi mogao da uđe u avion, kako nalaže protokol NBA. Izvor mi je rekao da je on dobio negativan test u Srbiji i da se oseća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja - rekao je Singer.

Da podsetimo, NBA sezona se nastavlja 31. jula u Dizni svetu u Orlandu, a igračima je data mogućnost da u cilju lične bezbednosti odustanu od igranja kako ne bi dobili virus korona.

Video: NBA legenda o Srbiji i ljubavi navijača Zvezde: Divac mi je uvek pričao o Srbiji i vašoj košarci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA