≫ 

Kako će izgledati petorka Partizana sa Dangubićem? Crno-beli prave moćan tim i bez Trinkijerija

Crno-beli žele da nadograde tim za narednu sezonu i probaju da ponove rezultate

  • 39
KK Partizan startna petorka 2020

Ilustracija: Nikola Jovanović

Košarkaški klub Partizan vredno radi na kompletiranju tima za narednu sezonu, gde žele da imaju najviše takmičarske ambicije. Prvo pojačanje u vidu plejmejkera je stiglo i to je Kodi Miler Mekintajer, a sada se popunjavaju i ostale pozicije.

Košarkaška "čaršija" već uveliko bruji o dolasku krila Nemanje Dangubića u crno-beli tabor i to je pitanje dana, a već neko vreme se takođe pominjao i centar Tofaša Devin Vilijams.

Vilijams ima 26 godina, visok je 206 santimetara i igra centra a u tamošnjem prvenstvu prosečno je beležio 15,4 poena i 7,5 skokova, a blistao je i u Evrokupu sa 15,1 poenom i 8,1 uhvaćenom loptom po meču.

Nemanja Dangubic Partizan

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Marko Todorović

Za sada Partizan je ostao bez Voldena koji je prešao u Zvezdu, Redži Reding će sigurno otići, ali ostali su od stranaca Markus Pejdž, Rašon Tomas čeka se odluka Vilijama Mozlija, koji je, doduše, ove godine potpisao ugovor na tri godine tako da može daode uz obeštećenje.

Priča se takođe o ostanku Nemanje Goridića, dok se ostanak ostalih poput Veličkovića, Jaramaza, Trifunovića, Birčevića, Jankovića, Zagorca, Miletića, ne dovodi u pitanje.

Nema sumnje da će Partizan imati ozbiljan tim, pa će biti veoma zanimljivo videti ko će uspeti da se izbori za startnu petorku kod novog trenera.

Za sada se ne zna ko će to biti, ali neke informacije idu u prilog Vladi Šćepanoviću, što bi bila najbolja opcija, jer je prethodne dve godine bio u klubu i zna sve igrače.

Potencijalna petorka Partizana za sledeću sezonu bi mogla da izgleda ovako:

Kodi Mekintajer  na plejmejkeru,  Nemanja Jaramaz na beku, Nemanja Dangubić krilo, Rašon Tomas krilni centar, Devin Vilijams na centru.

Naravno, sve je ovo samo ilustrativno, jer se petorke formiraju na treningu na osnovu kvaliteta igrača i njihovih uloga u timu kod novog trenerera. Moguće je da će novi trener dovesti još nekog igrača i dodatno pojačati konkurenciju.

Kako bi izgledala vaša petorka Partizana, napišite u komentaru

Video: Nikola Lončar o budžetu Partizana: Moraće da se smanji

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.🏀🏁

    8. jul 2020 | 17:19

    Ko god da igra PARTIZAN JE ŠAMPION 🏆 a komšinica tj. FMP 2-ovka je viđena za punjenje, a i ovi ostali, jedino ako nesmisle pred sam kraj kad je PARTIZAN već sigurno prvi neku foru Korona itd. !

  • Trener

    8. jul 2020 | 15:15

    Vidim odma danguica u prvoj prtorci , jasno mi je sve , misko radi svoj posao !

  • Maki

    8. jul 2020 | 14:23

    Partizan ce i ove godine imati dugu klupu , sve igrace slicnog kvaliteta . Mislim da bi sa jednim istaknutijim igracem koji ima stalno dvocifrene poene u rukama napravili pravi potez . Inace vec i sada se nadzire da ce ekipa biti dobra . E bas da se vidi da li je Trinkijeri bio toliko zasluzan za rezultate od prosle godine .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA