≫ 

Lorenco Braun iz Zvezde ide u Fenerbahče: Kokoškov spremio bombu na poziciji pleja

Doskorašnji plej crveno-belih blizu dogovora sa velikanom iz Istanbula

  • 7
Lorenco Braun Foto: Marko Jovanović

Igor Kokoškov je krenuo u rekonstrukciju Fenerbahčea, gde je nasledio Željka Obradovića na klupi. Kako prenose turski mediji, priprema i pravu bombu za poziciju plejmejkera, a glavni pik je Lorenco Braun, koji je prošle sezone nosio dres Crvene zvezde i bio jedan od najboljih igrača crveno-belih.

Braunu je istekao jednogodišnji ugovor koji je imao sa Zvezdom i slobodan je igrač u izboru nove sredine. Najavljivano je da će on promeniti sredinu još tokom karantina zbog korona virusa, jer je imao ponude i pregovore sa drugim klubovima.

Prvobitno je delovalo da je blizu njegovog potpisa Panatinaikos, ali prema najnovijim informacijama najverovatnije će potpisati za Fenerbahče.

Sa druge strane, na klupu Zvezde seo je Saša Obradović, koji očigledno ima drugačiju viziju tima i traži plejmejkera drugačijih karakteristika. Želja je bio Kevin Pengos, koji je na kraju završio u Zenitu.

Video: Atraktivna navijačica Žalgirisa u neverici posle koša Lorenca Brauna za pobedu Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lolovoz

    8. jul 2020 | 17:32

    Iskreno i nije neki plej, moje misljenje. Dobar je bio nekih 5,6 utakmica ove sezone, u ostalima haos, izgubio po 10 lopti na svakom mecu. Nije los ali nista posebno. Zato moze da ide slobodno gde hoce, nek je sa srecom

  • Starina Janko

    8. jul 2020 | 17:31

    Slušao sam Brauna kako se hvali da voli FMP-2 i da je ta ljubav obostrana sada vidim koliko ih voli, vileo on njihove pare dok ih pomagala država sada najviše voli Fenerbahče jer njihove pare se podgojile pa dobile na težini. Koliko para toliko i muzika reče naša narodna izreka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA