≫ 

Trinkijeri dobio naslednika, Partizan rešio pitanje trenera za narednu sezonu

Vlado Šćepanović, očekivano

  • 42
vlada scepanovic Foto: MN PRess

Vlado Šćepanović povešće ekipu Partizana u novu sezonu umesto Andree Trinkijerija, odluka je rukovostva crno-belih koji su u sredu veče obavestili javnost o svom potezu.

Šćepanović je malo posle odlaska Trinkijerija isplivao kao najjači kandidat za trenera,doskorašnji pomoćnik italijanskog stratega u klubu je, što kao igrač, što kao deo stručnog štaba, tri godine, te je klub doneo možda i najlogičniju odluku u ovom trenutku.

- Novi trener Vlado Šćepanović biće predstavljen putem video priloga koji će biti emitovan na BC Partizan TV u četvrtak, 9. jula oko 15 časova - stoji u saopštenju crno-belih.

Bivši reprezentativac naše zemlje igrao je za Partizan u sezoni 2001/2002, kao i 2004, a u tabor crno-belih ponovo se vratio kao pomoćnik Andree Trinkijerija. Sa Italijanom je sarađivao i u Bambergu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стари Вујадин!

    8. jul 2020 | 20:49

    Ето Гробари добили сте тренера који је својевремено заговарао независност Црне Горе и који је симпатизер Мила Ђукановића. Као први задатак треба да му буде да обуче мајицу "Не дамо светиње", јер Дукљанину није место у Србији! Да не буде забуне исти су Дејан Савићевић и Дејан Радоњић! Поздрав браћо, не дамо светиње!

  • Marko

    8. jul 2020 | 19:18

    G dine SCEPANOVICU, PUNO USPEHA U VOLJENOM PARTIZANU. ZELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE I USPEH.

  • ČIČA DRAŽA

    8. jul 2020 | 19:50

    pravi izbor, srećno Vlade sokole ... 🏁🏁🏁💯🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA