≫ 

Šokantni obroci za NBA zvezde u Diznilendu: "Nema šanse da će ovo Lebron Džejms želeti da jede"

Tanka ponuda za igrače koji će boraviti naredna dva meseca u "balonu"

  • 0
HRana za nba igrače foto: instagram/Chris Chiozza

Dizni kompleks u Orlandu polako dobija nove stanare, igrače NBA ekipa koje od kraja ovog meseca kreću u borbu za plej-of i šampionsku titulu, posle duge pauze usled pandemije korona virusa. 

Prve ekipe su već pristigle, Orlando se, logično, prvi "čekirao" u "balonu" u kojem će se odvijati bukvalno sve aktivnosti NBA timova naredna dva i po meseca: od spavanja, slobodnog vremena, treninga, sve do utakmica.

Naravno, obroci su važna stavka, NBA je za ekipe obezbedila tri sledovanja hrane dnevno, ali prema onome što su pojedini igrači podelili na društvenim mrežama, daleko od toga da će košarkaški milioneri imati ishranu prve klase.

Naprotiv...

Iz Diznilenda se javio Jokićev saigrač iz Denvera Troj Denijels i pokazao kako izgleda jedan od obroka za košarkaše koji im je u ponudi tokom boravka u kompleksu. U pitanju je lagana večera...

Hrana za nba igrače foto: instagram/troy daniels

Slično je odreagovao i košarkaš Bruklina Kris Kioza kada je video šta mu je isporučeno za večeru.

- Večera! I "balon" kreće - poruka je Kioze na prizor iz tacne na kojoj se nalazi mali komad mesa, još manje pire krompira, porcija testenine, povrće i pakovanje sosa.

HRana za nba igrače foto: instagram/Chris Chiozza

Ajzea Tomas, koji je trenutno bez angažmana, posle ovakvih slika obroka koje su "isplivale", samo je mogao da konstatuje: "nema šanse da će Lebron Džejms ovo da jede".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA