≫ 

Ostoja Mijailović pecnuo Trinkijerija: Bilo je vreme da dobijemo čistokrvnog partizanovca za trenera

Da li su ove reči prvog čoveka Partizana posvećene bivšem treneru?

  • 3

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović poželeo je dobrodošlicu novom treneru ekipe Vladi Šćepanoviću, koji na ovo mesto dolazi umesto Andree Trinkijerija, koji je pre desetak dana napustio klub.

Na promociji Šćepanovića, Mijailović je poručio da je bilo krajnje vreme da Partizan dobije čistokrvnog partizanovca na klupi, što mnogi mogu da pomisle kao "peckanje" bivšeg trenera, koji je davao mnoge izjave gde je pričao poput velikog Grobara, a na kraju tu ljubav nije pokazao na delu, već je otišao za parama.

- Nažalost, okolosti koje su nas zadesile i odluka Vlade zbog kovid 19 i situacije na snazi, nas je sprečila da roganizujemo konferenciju za medije kako i dolikuje na predstavljanju novog trenera.

Pre nešto više od 10 dana odluku da gospodin Trinkijeri neće više da bude trener Partizana nas je okrenula na to da razmišljao o tome ko će biti novi trener. Od 2018. od kada je došao čitav ovaj staf na čelu sa Trinkijerijem, tu je bio i Vlada Šćepanović i ostali treneri, posmatrali smo njihov rad i uvek sam znao da će Vlada Šćepanović biti trener Partizana jednog dana.

- Nismo mnogo razmišljali od tog dana. Od dana kada smo ostali bez trenera i ljudi u klubu i ja smo bili saglasni da je Vlada najbolje rešenje. Imaće puno poverenje i punu podršku od mene kao predsednika i svih struktura od Upravnog odbora i menadžmenta. Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanovac, trenera koji će dati sve od sebe da nastavimo tamo gde smo stali 15. marta, ne žalimo za tom situacijum, idemo napred. Uspeli smo, uprkos pritiscima sa raznoraznih strana, da nam se rasturi ekipa, sačuvali smo skoro celu ekipu, osim jednog ili dva igrača. Vlada je dobio ugovor na dve godine i želim mu puno sreće i uspeha na klupi Partizana - zaključio je Ostoja Mijailović.

Video: Trinkijeri: Zašto je ovaj sto crven?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    9. jul 2020 | 16:00

    Vlada Scepanovic je prva asocijacaja na Buducnost, i nije cisto krvni partizanovac, vec vise Varvarin iz Podgorice

  • Nscz

    9. jul 2020 | 16:10

    Jel i ovaj nije tu ‘za pare’?

  • Бонвиван

    9. jul 2020 | 18:46

    Ово је вест која се тиче Партизана а вама из предграђа није место овде...зна се где ви правите хаос!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA