≫ 

Ostoja i Vlado ni reč o Trinkijeriju: Šćepanović eskivirao pitanje za bivšeg trenera i Voldena

Jasno je da su u klubu razočarani odlaskom Italijana

  • 5
ostoja mijailović Foto: youtube/partizan BC

Partizan je promovisao Vladu Šćepanovića koji je na taj način i zvanično preuzeo ekipu posle odlaska Andree Trinkijerija. Šćepanović je preuzeo komandu, potpisao ugovor na dve godine, i najavio najviše ciljeve kojima, kako kaže, crno-beli uvek moraju teže.

O poziciji trenera sanjao je dugo, a danas mu se ostvarila i ta davnašnja želja.

- Hvala na prelepoj dobrodošlici, jedna od mojih najvećih životnih želja se ostvarila. Velika čast je da ovde budem kao prvi trener. Velika je i obaveza pred svima nama, strukom, navijačima. Obećavam krv, suze i znoj, i ništa drugo, jer je nezahvalno obećavati rezultate, ali zna se šta je Paritzan i kakvi rezultati se očekuju. Hvala predsedniku i upravi koji su mi dali mogućnost i poverenje da dobijem ovu privilegiju. Imam velika očekivanja od ove sezone. Uvek volim da kažem, i što je velika istina, ono smo što radimo, a ne što mislimo i pričamo. Time se i ja vodim, i moje predstavljanje će biti na terenu, a ne kroz neke priče.

Jedno od novinarskih pitanja koja su stigla na klupski mejl jer prisustvo nije bilo moguće zbog aktuelne epidemiološke situacije, odnosilo se i na odlaske Andree Trinkijerija i Korija Voldena.

Šćepanović je, ipak, eskivirao odgovor na to pitanje, mada je odgovorio na prvi deo koje je glasilo "šta će smatrati uspehom Partizana u narednoj sezoni?".

Pogledajte pomenuto pitanje za Šćepanovića i njegov odgovor.

Osim što je u uvodnoj reči imao skrivenu poruku za bivšeg trenera, predsedni kluba Ostoja Mijailović je na kratko prekinuo Šćepanovića kako bi se obratio navijačima.

- Poruka za navijače je da veruju u našu odluku i da podrže Vladu, i da samo kažem da informacije koje su se pojavile za profesora Koprivicu nisu tačne (navodno otišao u penziju), on je sa nama.

Najvažnije ptanje koje interesuje navijače je trenerska filosofija Šćepanovića i tim koji će imati na raspolaganju.

- Gro ekipe je ostao na okupu, nismo u mogućnosti da drastično menjamo bilo šta. Filosofija koja pravi rezultate mora da ostane, ali nisam neko ko kopira. Imam neke poglede na rad i na vođenje tima. U skladu sa kvalitetima praviće se igra Partizana. Biće vrsta filosofije koju će svi želeti da gledaju i koju će svi zavoleti.

Jedno od pitanja se odnosilo na statuse Gordića, Birčevića, Veličkovića, kao i na igrače koji stižu sa pozajmica, Nikolića, Miletića i Jankovića.

- Sve su to dobri igrači. Svakako da ćemo kroz budući razgovor videti na kog od njih se ozbiljno računa. Razgovaraćemo i donećemo odluku ko će ostati, a ko otići.

vlada scepanovic Foto: MN PRess

Šćepanović je, kaže, imao privilegiju što je trenerski zanat učio od najvećih imena struke.

- Imao sam čast da radim sa samom elitom, od Duleta, Željka, sa Pešićem, sa Trinkijerijem, i ako sam nekog zaboravio neka ne zameri. Sam pomen tih ljudi govori kakva je to privilegija. Svako od njih ima svoj pogled na košarku i svakako da mi je saradnja sa njima pomogla da formiram i svoje poglede u skladu sa mojim karakterom.

Da li osećate veću tremu sada ili ste je imali veću kao igrač, glasilo je psoeldnej pitanje za novog trenera Partizana.

- Pozitivna trema postoji, puna energije. Čovek ako nema strah ne može da ima taj osećaj kada prvi put kroči na parket, i kao trener i kao igrač. Ta vrsta straha vas drži uvek koncentrisane sto posto. To sam uvek imao i kao igrač. Ko nema strah onda ga nije briga šta će biti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    9. jul 2020 | 16:02

    Ostoja je cutao i za trokorak Berona. On prica samo sta mu se ,,odobri" da kaze.

  • Ja

    9. jul 2020 | 16:17

    Mijailovicu je specijalnost izbegavanje odgovora na pitanja.....mora da je i ovog naucio kako da se izvuce iz pitanja na koja nece da odgovara

  • Rade

    10. jul 2020 | 08:44

    OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏 OSTOJA ODLAZI 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA