Mačvan otkrio kako se oseća sa korona virusom: Ima poruku za Grobare i Šćepanovića

Šćepa je na novom početku, kaže Mačvan

  • 0
Milan Mačvan i Branko Lazić Foto: Telegraf

Srpski košarkaš Milan Mačvan pružio je podršku novom treneru Partizana Vladu Šćepanoviću koji je zvanično promovisan u četvrtak i odgovorio na pitanje o svom stanju zbog virusa COVID-19.

Šćepanović je na mesto trenera došao sa pozicije asistenta Andree Trinkijerija, pošto je Italijan otišao zbog neslaganja sa klubom u vezi sa visinom zarada.

- Sve najbolje Šćepi na novom početku, ukazana šansa je zaslužena, a na nama je da ga podržimo, ajmo crno-beli - napisao je Mačvan na Tviteru.

Njega je tom prilikom jedan od korisnika pitao kako se oseća zdravstveno, s obzirom na to da je ranije objavio da je oboleo od korona virusa.

- Ide na bolje - kratko je poručio Mačvan. Milan je pre tri dana objavio da je COVID-19 pozitivan, zbog čega je i hospitalizovan.

Nekadašnji igrač Partizana, Bajerna i drugih klubova se proletos povukao i završio karijeru zbog povreda kolena koje su proteklih godina napravile mnogo problema.

Video: Mačvan o Nikoli Jokiću i šansama da Srbija bude kompletna na Svetskom prvenstvu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA