≫ 

Partizan ozvaničio Dangubića! Ovo je njegova prva izjava posle potpisa: Jako sam srećan i motivisan!

Košarkaš je dao prvu izjavu nakon potpisa za crno-bele

  • 60
Nemanja Dangubić, KK Partizan Foto: bcpartzan

Nemanja Dangubić je novi košarkaš Partizana! Ono što je i ranije bilo poznato, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu i crno-beli su na svom zvaničnom sajtu predstavili novo pojačanje.

Danima je kružila priča kako Partizan dovodi bivšeg košarkaša Zvezde, koji je četiri godine nastupao za klub sa Malog Kalemegdana, a pre nekoliko dana je i zvanično postignut dogovor o višegodišnjem ugovoru, što je sada i zvanično objavljeno.

- Dvestačetiri centimetra visoki krilni košarkaš, Nemanja Dangubić, novi je igrač Partizana NIS. Doskorašnji igrač Estudijantesa, kojeg je 2014. godina na NBA draftu izabrala Filadelfija, rođen je 1993. godine u Pančevu, a do sada je igrao za minhenski Bajern, Crvenu zvezdu MTS, Mega Bemaks i Hemofarm - navodi se na sajtu crno-belih.

Dangubić je dao i prvu izjavu nakon što je potpisao za crno-bele.

- Jako sam srećan što ću biti deo tima i organizacije Partizana. Poznajem dosta novih saigrača od ranije, sa nekima sam igrao zajedno na početku karijere i poznajem ih jako dugo. Takođe, od ranije, iz reprezentativnih selekcija, poznajem i stručni štab. Radujem se radu sa trenerom Vladom Šćepanovićem, srećan sam i vrlo motivisan pred novu sezonu - izjavio je Nemanja Dangubić, nakon potpisivanja ugovora.

Rođeni Pančevac je karijeru počeo u Hemofarmu iz Vršca, odakle je potom prešao u Megu, da bi od 2014. do 2018. igrao za Crvenu zvezdu. Kasnije je otišao u Bajern iz Minhena kod trenera Dejana Radonjića, a zatim je poslednju sezonu igrao za španski Estudijantes.

KK Partizan startna petorka 2020 Kako bi mogla da izgleda petorka Partizana sa Nemanjom Dangubićem; Ilustracija: Nikola Jovanović

Za njega se, još dok je prelazio u redove Zvezde, pričalo da je od malih nogu navijač Partizana, ali je za crveno-bele uvek igrao srcem i maksimalno profesionalno, tako da nikada niko nije mogao da posumnja u njegovu navijačku pripadnost tokom nastupa za Zvezdu, a posebno je bio motivisan u duelima protiv Partizana.

Telegraf je analizirao i kako bi mogla da izgleda petorka Partizana sa Nemanjom Dangubićem, i nema sumnje da će Vlado Šćepanović imati respektabilan tim naredne sezone i mnogo opcija i na klupi u kombinovanju tima.

Video: Vlado Šćepanović novi trener KK Partizan NIS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⚫⚪

    10. jul 2020 | 11:31

    Bar ces da osvajas vise trofeja nego zvezda ove sezone 😂😂😂⚫⚪

  • Pa

    10. jul 2020 | 14:26

    Zna covek gde je dosao...u instituciju, u klub koji ima titulu evropskog prvaka...molim?...ne cujem...sta to imaju limene kanturine???...ahaa, od titula samo covica.😂

  • Ok

    10. jul 2020 | 11:58

    Nije igrao u zvezdi nego u Fmp.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA