Hoće li mu Grobari oprostiti prošlost? Pogledajte kako je Dangubić stidljivo pevao Zvezdine pesme

Simpatizeri crveno-belih podsetili na rane radove nekadašnjeg ljubimca

  • 26

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić odlučio je da pojača redove Partizana i time verovatno otvorio front sa navijačima svog bivešg kluba koji mu "izdaju" sigurno neće lako oprostiti.

Zbog pandemije korona virusa i činjenice da će se košarka u dogledno vreme igrati bez publike, Dangubić ne mora da brine o uvredama sa tribina još neko vreme.

Među navijačima crveno-belih proteklih dana popularan je klip sa jednog "media deja" uoči početka Evrolige kada je u društvu Stefana Jovića i ostalih saigrača upravo Dangubić pevao Zvezdine pesme.

Istina, poprilično stidljivo pošto je više bio zainteresovan za fotografisanje nego za muziku...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoc

    10. jul 2020 | 13:15

    Pevao stidljivo,jer ga je bilo sramota. Shvatio je i on da je uzaludno pevati nečemu čega više nema,ugasenom klubu... Sad je na pravom mestu,u klubu Kićanovića,Dalipagića,Divac,Željka Obradovića,Divca,Paspalja,Đorđevića,Danilovića,Vujoševića,Rebrače,Veličkovića,Bogdanovića... Više trofeja nego ostatak Evrope zajedno. To su legende,zato smo mi INSTITUCIJA. Zato je to za Dangubica vrhunac karijere. Nije mu vrhunac igrati za mutantski klub čije su legnede Đenka i Nebojša Čović

  • IDEA croatia ponos severa

    10. jul 2020 | 13:32

    Danguba dosao si u najveci srpski klub. Klub koji je osvojio ono sto mnogi samo mogu, da sanjaju. Tako, da oprastamo ti ruznu proslost. Dobrodosao u instituciju!

  • Pitanje

    10. jul 2020 | 13:47

    Sve neke Mustafe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA