≫ 

Partizan pamtimo po lošem: Huventud šmekerski podsetio na čuvenu Đorđevićevu trojku i staru ranu

Sada ih posle više od decenije čeka novi dvomeč

  • 3
KK Partizan 1992

Foto MN Press

Španski košarkaški klub Huventud je na znaimljiv način ispratio činjenicu da će u novoj sezoni Evrokupa igrati protiv beogradskog Partizana.

Dve ekipe su se poslednji put u Evropi sastale još davne 2006/2007 sezone, ali su iz Huventuda podelili fotografiju trojke Aleksandra Đorđevića iz 1992.

 

Tada je današnji trener Virtusa iz Bolonje trojkom rešio pitanje osvajača evropske krune, što tim iz Badalone nije zaboravio.

- Partizan nam ne donosi mnogo lepih uspomena, ali taj poraz 1992. nam je pomogao da podignemo trofej 1994! Novi okršaj sa njima će nam sigurno pomoći da opet porastemo - napisali su iz Huventuda.

Crno-beli su odgovorili i naveli da su srećni što će opet igrati protiv velikih rivala. Ovog puta u Evrokupu i grupi u kojoj su još i Burž, Uniks, Venecija i Bahčešehir.

Partizan protiv Huventuda, prema rasporedu treba da igra 30. septembra u gostima i četvrtog novembra kod kuće.

Ostatak rasporeda crno-belih koji je podložan promenama zbog pandemije korona virusa, možete pogledati u posebnoj vesti.

Video: Prof. dr Nenad Trunić: Kukoč, Divac i Rađa su već sa 17 godina pokazivali da će biti vrhunski igrači

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckm

    10. jul 2020 | 22:52

    Klasik

  • x-XpLoSiivE-x

    11. jul 2020 | 01:20

    Klasik je i FMP1 v FMP2 🤣

  • pero

    11. jul 2020 | 21:47

    Sto vadite iz naftalina pobedu tudjmanovaca u finalu protiv ekipe koja nikad nije u evropi nesto znacila.I sad su kao Split Bosna i Cibona drugorszredne ekipa jednom u petom pa onda u trecem sesiru.Hvala ako objavite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA