≫ 

Zvezda promenila plan priprema, Stanković poručio: Gledaćemo da tu tradiciju održimo!

Crveno-beli neće "silaziti" sa Divčibara

  • 1
Dejan Stanković

Foto: Printscreen/You Tube/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je "upalila motore", šampion Srbije je i zvanično počeo pripreme za narednu sezonu koja bi trebalo da počne 1. avgusta!

I već na početku obraćanja trenera Dejana Stankovića dobili smo informaciju da crveno-beli menjaju plan priprema i da neće "silaziti" sa Divčibara.

- Obećali smo da ćemo se spremati u Srbiji i pre korone, ostaćemo na Divčibarama do 27. i nema Vrnjačke Banje. Imamo meč 28. i na protivniku radimo. Gledaćemo da tradiciju održimo, sa pripremama u Srbiji - rekao je Stanković i dodao:

- Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao, imali smo lep odmor. Mislim da su igrači očistili glavu i došli orni. Dosta zavisi, imamo ciljeve, početak je prvenstva i čekamo ishode u Ligi šampiona, ko će proći, ko neće, da znamo datume naših kvalifikacija.

- Nema prognoze, tek treba da krenemo, realista smo i optimista. Oni znaju, mi smo žrtvovali par dana priprema da dobiju par dana odmora. Ali radili su poslednjih sedam dana po programu koji smo im dali. Biće jake pripreme, kao na Kipru i u Turskoj.

Podsetimo, Zvezda u prvom kolu SL dočekuje Novi Pazar, a potom će i u drugom biti domaćin Radničkom iz Niša. Kompletan raspored pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA