≫ 

Rasturio Zvezdu u Beogradu, povezivali ga s Partizanom, Ivanović ga odveo u Baskoniju

To je epilog posle kog Džekiri ide u redove šampiona Španije

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Asvel Foto: Marko Jovanović

Doskorašnji centar Asvela Tonje Džekiri, novi je igrač Baskonije, objavio je taj klub, pa će Duško Ivanović imati snažno pojačanje u reketu za narednu sezonu.

Džekiri je pažnju na sebe skrenuo nekolicinom dobrih partija u Evroligi, između ostalog i onom u Beogradu kada je Crvenoj zvezdi ubacio 18 poena uz 19 skokova i uz Žan-Šarla Livioa bio ključ za pobedu Asvela 74:72.

I protiv Baskonije je imao dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova, Nikoli Milutinovu je ubacio 13 igrajući protiv Olimpijakosa, 15 je dao Panatinaikosu.

Sa prosečno 8,7 poena i 7,5 skokova, 212 centimetara visoki 25-godišnji Nigerijac je zadovoljio apetite šampiona Španije.

Džekiri se prethodnih dana po medijima dovodio u vezu sa Partizanom, spekulacija je bilo i o Zvezdi, ali je dvogodišnjim ugovorom sa Baskonijom odagnao te priče. Pre Baskonije i Asvela, branio je boje Bandirme, Ostendea, a igrao je i za Gectepe.

Video: Aleksandar Saša Đorđević: Mi gledamo brojeve, ali to nisu samo brojevi, to su ljudski životi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA