≫ 

Markus Vilijams se javio zbog prelaska Dangubića u Partizan: Miljenik Delija imao poruku za Nemanju

Amerikanac pomno prati dešavanja u srpskoj košarci

  • 18
nemanja dangubić Foto: MN Press

Partizan je dovođenjem Nemanje Dangubića donekle uspeo da "uzvrati" Zvezdi za "krađu" Korija Voldena. Bivši krilni igrač crveno-belih obavezao se na vernost večitom rivalu, što je, naravno, pokrenulo lavinu komentara na račun njegovog poteza u karijeri.

Ne haje Nemanja mnogo za prozivke, mada ih i nema u onoj meri u kojoj ih bude kada se desi "izdaja" jednog tabora, a u međuvremenu se zahvalio svom bivšem klubu Estudijantesu na ukazanoj šansi i prijatnom boravku u Madridu.

- Želim da zahvalim Estudijantesu i da poželim sreću u narednoj sezoni. Znam da će se sav naporan rad koji smo imali zajedno isplivati u narednoj sezoni - napisao je Dangubić, aludirajući na svoj još bolji period koji očekuje u Partizanu.

Među prvima koji se javio na njegovu poruku je niko drugi do njegov biši saigrač iz šampionskih dana sa Zvezdom, Markus Vilijams.

Amerikanac je ispod Dangubićevog statusa ostavio samo dva emotikona koja kolutaju očima, što bi moglo da se protumači kao reakcija na Nemanjin loš potez.

Nije naravno Vilijams poslao ništa uvredljivo Dangubiću sa kojim je dugo delio svlačionicu i osvajao pehare sa Zvezdom.

nemanja dangubić Foto: instagram/danga06

Video: Bivši Zvezdin igrač: Proveli smo divno vreme zajedno i lepo je vratiti se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA