≫ 

Amerikanac bliži odlasku u NBA nego Zvezdi: Vokap daleko od Malog Kalemegdana

Podsetimo, Vokap ima važeći ugovor sa Žalgirisom

  • 2
Tomas Wokap Foto: MN Press

Američki bek Tomas Vokap navodno je bliži NBA ligi nego dolasku u Crvenu zvezdu, tvrdi litvanski novinar Donatas Urbonas!

On je na svom Tviter profilu objavio informaciju da je Vokapu primaran cilj odlazak u NBA i da već ima određene ponude, kao i da se Žalgiris nada da će ostati u njihovim redovima barem još godinu dana.

Vokap ima važeći ugovor sa šampionom Litvanije do leta 2021. godine, a u nedelju se pojavila vest da je Zvezda čak spremna i da plati obeštećenje za njega.

Vokap je visok 193 cm veoma snažne građe a može da pokrije pozicije plejmejkera i beka. Za Žalgiris je odigrao 34 utakmice u Evroligi sa 16 minuta po meču i 9,6 poena uz 3,6 skokova i 5,2 asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bozja kazna

    13. jul 2020 | 15:30

    niko u evropi se ne izrugava sa svojim navijacima kao ovi iz nekadasnje zvezde sada fmp-a..svaki dan ih prave budalama ( a nije im ni tesko / servirajuci im naslove a ovi se primaju kao saucesce,,,zasto vas je Bog tako kaznio da navijate za mali i nebitan klub..zasto ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA